Persondatapolitik

Her kan du læse en beskrivelse af vores persondatapolitik.

1. Formål
Formålet med Halmselskabet Danmark A.M.B.A’s persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender personoplysninger. Vi respektere fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. Det er Halmselskabet Danmark A.M.B.A’s målsætning at beskytte dine personlige oplysninger, uanset hvorfra disse oplysninger indsamles, hvordan de videregives eller opbevares.

Personlige oplysninger dækker her alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til vedkommendes for- og efternavn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

2. Hvilke personoplysninger indsamler Halmselskabet Danmark A.M.B.A.?
Halmselskabet Danmark A.M.B.A har brug for visse personoplysninger for at kunne levere målrettet information. Halmselskabet Danmark A.M.B.A indsamler kun de personoplysninger, som er nødvendige for at levere en ydelse til dig.

Du vil selv kunne give os supplerende oplysninger. Dette er ikke obligatoriske oplysninger, men alene oplysninger, der optimerer den ydelse Halmselskabet Danmark A.M.B.A. leverer til dig.

3. Hvem videregiver Halmselskabet Danmark A.M.B.A. personoplysninger til?
Halmselskabet Danmark A.M.B.A udveksler personoplysninger med datterselskaber for at kunne opfylde salgs- og leveringsforpligtelser, herunder for at kunne administrere dit medlemskab. Halmselskabet Danmark A.M.B.A. videregiver kun personlige oplysninger, hvis det kræves af lovgivningen, eller hvis der foreligger en retskendelse.

4. Hvordan indsamler Halmselskabet Danmark A.M.B.A. personoplysninger?
Vi anvender kun de oplysninger som du selv opgiver i forbindelse med indmeldelse og salg af halm til Halmselskabet Danmark A.M.B.A.

5. Sikkerhed
Halmselskabet Danmark A.M.B.A. har implementeret såvel tekniske som organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, der har til formål at beskytte dine oplysninger mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, at de fortabes eller forringes, samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med loven om behandling af personoplysninger.

6. Links
Hjemmesiden kan indeholde links til andre hjemmesider. Vær opmærksom på, at du ved at klikke på sådanne links bliver ført til en anden hjemmeside. Vi opfordrer dig til altid at læse disse hjemmesiders persondatapolitik, da deres procedure for indsamling og behandling af personoplysninger kan adskille sig fra Halmselskabet Danmark A.M.B.A.’s.

7. Markedsføring
Du har til hver en tid mulighed for, at meddele os, at du ikke ønsker at modtage yderligere markedsføringsmateriale fra Halmselskabet Danmark A.M.B.A.
Det kan du gøre ved at sende en e-mail til h
almselskabet@halmselskabet.dk eller kontakte os direkte på 7475 2262

8. Opdatering af og indsigt i oplysninger
Som registreret hos Halmselskabet Danmark A.M.B.A. har du altid ret til at gøre indsigelse med registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven – henvendelse i forbindelse hermed rettes til Halmselskabet Danmark A.M.B.A. via e-mail: 
halmselskabet@halmselskabet.dk eller på telefon: 7475 2262

9. Kontakt Halmselskabet Danmark A.M.B.A.
Har du spørgsmål til nærværende persondatapolitik, vores behandling af personoplysninger eller dit forhold til Halmselskabet Danmark A.M.B.A. i øvrigt, så er du meget velkommen til at rette henvendelse til:

Halmselskabet Danmark A.M.B.A.
Gaardkrogsvej 10
6780 Skærbæk

Telefon: 7475 2262
E-mail: 
halmselskabet@halmselskabet.dk

10. Ændring i Persondatapolitikken
Halmselskabet Danmark A.M.B.A forpligter sig til løbende at opfylde kravene til beskyttelse af privatlivets fred.

Close Menu